Slatina: Învăţătoarea care "mănâncă" doar apă şi perfuzii: Nu mă voi sinucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Învăţătoarea Cristiana Anghel
Învăţătoarea Cristiana Anghel

Învăţătoarea Cristiana Anghel uimeşte medicii în fiecare zi: este în greva foamei de două luni şi se „hrăneşte” doar cu apă cu lămâie şi perfuzii. Nutriţioniştii spun că organismul ei este epuizat şi o poate trăda în orice moment.

Învăţătoarea Cristiana Anghel, din Caracal, aflată de 63 de zile în greva foamei, ne-a acordat un interviu surprinzător. A slăbit 10 kg, are ochii duşi în „fundul capului” iar ea spune că face totul cu plăcere.
"Nu am senzaţia unei poveri. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare clipă”, spune femeia cu o forţă incredibilă. Ne-a spus că îi este dor de familie, de pisoi, de căţeii din faţa blocului, de cărţi şi de … brânza de capră.

Sunt ca un copil. Îmi plac multe, unori nu ştiu ce să fac mai repede: calculatorul, cărţile, muzica bună. Fac nişte prăjituri grozave pe care îmi place să le fac şi să le mănânc. Iubesc animalele, florile, oamenii şi, mai ales, viaţa”, ne-a mărturisit Cristiana Anghel.

Ce ar trebui să se întâmple ca să înceteze acest protest extrem, am întrebat. “Nu mă voi sinucide. Când doctorii vor constata că organismul meu nu mai poate lupta sau când eu voi simţi acest lucru, mă voi opri. Dar această clipă nu cred că este aproape”, ne-a explicat învăţătoarea, aflată în ziua 63 de grevă a foamei.

“Beau apă cu lămâie sau cu grapefruit, beau cafeaua mea de dimineaţă, apă minerală, pe care o schimb cât de des pot, pentru diversitatea mineralelor. Perfuziile sunt cu clorură de sodiu, cu adaus de clorură de potasiu şi glucoză. Nu sunt perfuzii de alimentare, ci de hidratare. Nu mă duceam zilnic la biserică, dar il port zilnic, ceas de ceas, pe Dumnezeu în inimă. Mă ajută foarte mult”, ne-a explicat învăţătoarea.

Flori din inimile orădenilor pentru „eroina" din Caracal, care e în greva foamei de 66 de zile

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite