ALRO îşi pune nocturnă şi o aşteaptă pe Dinamo la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpriza Cupei României, divizionara secundă din Slatina se va lupta în optimile competiţiei cu Dinamo, meci programat la 26 octombrie, de la ora 21.00 (în direct la Pro TV).

Pentru că stadionul lui ALRO nu dispune de nocturnă, partida ar trebuie să se dispute la Craiova sau Piteşti, însă sunt şanse ca ea să aibă loc chiar la Slatina.

Preşedintele clubului, Jean Niţulescu, a anunţat că a avut o discuţie cu oficialităţile locale şi că se încearcă dotarea cu nocturnă a stadionul „1 Mai“.

Am discutat posibilitatea montării unei instalaţii de nocturnă în termen scurt, cu 1.400 de lucşi, iar factorii locali au fost de acord cu o astfel de investiţie. Era păcat să ratăm organizarea meciului cu Dinamo, şi, în plus, această nocturnă ne va folosi şi pe viitor“, a precizat Niţulescu, convins că stadionul va fi plin.

Cred că vor fi 10.000 de spectatori în tribune şi atunci avem o şansă şi un motiv în plus să sperăm la o nouă surpriză“, a adăugat Jean Niţulescu.

ALRO Slatina avea programat un amical cu Dinamo pe data de 12 octombrie, meci cu scop caritabil, dar acesta a fost amânat „pentru a nu da naştere la suspiciuni înainte de jocul de cupă“.

Trupa lui Corneliu Papură a trecut în şaisprezecimi de finalista din sezonul trecut, FC Vaslui, pe care a eliminat-o după executarea loviturilor de departajare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite