Slatina: 50 de şomeri vor fi ajutaţi să-şi pună pe picioare noi afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Slatina se va înfiinţa un Centru de asistenţă proactivă pentru şomeri, în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

Luni se va lansa la Slatina Proiectul CAPS- Centrul de asistenţă proactivă pentru şomeri de către Asociaţia pentru Dezvoltare şi Promovare Socio-Economică Catalactica, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European şi se derulează în judeţul Olt începând cu data de 01 noiembrie, pe o perioadă de 18 luni.
CAPS se adresează şomerilor tineri, de peste 45 de ani şi celor de lungă durată, cărora li se va acorda consultanţă de specialitate, un obiectiv important fiind dezvoltarea unui serviciu de asistenţă antreprenorială pentru 50 de şomeri şi sprijin în realizarea de proiecte de ocupare/dezvoltare pentru începerea unei activităţi independente.
De asemenea, proiectul mai urmăreşte dezvoltarea de măsuri inovatoare în domeniul asistenţei şomerilor şi a persoanelor aflate în pragul pierderii locului de muncă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite