Slatina: 50 de garsoniere ANL, scoase la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua serie de locuinţe ANL vor fi scoase la vânzare pentru actualii chiriaşi.

Primăria Slatina va scoate din nou la vânzare cele 50 de garsoniere din blocul ANL G2 de pe Strada Banului. Imobilul a mai fost scos la vânzare în urmă cu doi ani, când a îndeplinit condiţia de vechime conform vechii legi. Cum legea ANL prevedea plata în numerar, nu în rate, chiriaşii şi-au retras rând pe rând cererile, iar până la ora actuală niciunul nu a devenit proprietar.
Garsonierele pot fi cumpărate la un preţ de 437 euro pe metru pătrat, suprafaţa unei locuinţe fiind de circa 34mp. Însă este greu de crezut că se vor găsi cumpărători de data aceasta, cu atât mai mult cu cât niciunul din cele 46 de apartamente scoase la vânzare în prima serie nu a fost vândut.

Slatina: Gata cu chiria pe viaţă! Primăria forţează mâna chiriaşilor să cumpere ANL-urile


Municipiul reşedinţă deţine patru imobile construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe: blocul V3 de pe Bulevardul AI Cuza, blocul 19 scara D de pe strada Ecaterina Teodoroiu intersecţie cu strada Artileriei, blocul 4 de pe strada Artileriei şi blocul G2 de pe strada Banului. Procedurile de scoatere la vânzare pentru primele trei blocuri, cu 85 de apartamente şi o garsonieră, au fost demarate încă de anul trecut.
În Slatina se mai află în construcţie 108 locuinţe ANL.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite