Slatina: 280.000 de lei pentru Disney Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali slătineni au aprobat un buget de 280.000 de lei pentru cea de-a V-a ediţie a Disney Cup, un concurs adresat elevilor din clasele V-VII.

Dacă elevii de liceu din municipiul reşedinţă au olimpiada lor, şi cei de gimnaziu au un concurs al cărui premiu pus în joc de către Primăria Slatina îi motivează să demonstreze că sunt cei mai buni. Competiţia Disney Cup va fi organizată pe 1 iunie, ora 12,30, primii trei câştigători de la fiecare şcoală fiind răsplătiţi cu o excursie la Disneyland, Paris.
Ediţia din acest an dispune de un buget de 280.000 de lei. Tot ceea ce trebuie să facă elevii înscrişi este să rezolve în 30 de minute testele grilă cu cele 50 de întrebări din materia studiată anul acesta la şcoală.
Potrivit regulamentului, departajarea elevilor cu punctaje egale se va face pe 6 iunie, ora 14.00, printr-o probă specială. Pentru a oferi şi altor elevi şansa de a vizita celebrul parc de distracţie, primăria a stabilit ca, în situaţia în care printre câştigători vor fi elevi care au mai mers la Paris în ediţiile precedente, cei clasaţi pe poziţiile următoare să beneficieze de această şansă. Pentru rezultatul bun obţinut în concurs, elevii înlocuiţi vor fi recompensaţi cu premii în valoare de 700 de lei.
Elevii câştigători vor fi însoţiţi în excursie de patru cadre didactice, desemnate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite