Slatina: 100 de alice l-au ciuruit pe Marin Cârstea, bărbatul împuşcat de prietenul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul lui Marin Cârstea, bărbatul de 38 de ani împuşcat accidental în abdomen de prietenul său, Marius Stanciu, de 29 ani, marţi seara, a fost autopsiat de medicii de la Serviciul de Medicină Legală.

În trupul lui Marin Cârstea au fost găsite 100 de alice împrăştiate atât în abdomen, cât şi în torace. „De la distanţa de la care s-a tras şi la cum s-au dispersat cele 100 de alice în corpul său, nu avea nicio o şansă să scape cu viaţă. I-au fost perforate toate intestinele şi a murt în urma unei puternice hemoragii interne”, a explicat Sorin Lesnic, medic legist.
Pentru a vedea exact modul în care alicele s-au împrăştiat în corpul bărbatului, medicul i-a făcut şi o radiografie. Marin Cârstea a fost primul mort căriua i s-a radiografie. „Pentru a avea o imagine clară a ceea ce s-a întâmplat, i-am făcut o radiografie şi este primul mort pe care l-am adus aici”, a spus Lesnic.
Marin Cârstea a fost împuşcat cu un cartuş care se foloseşte la vânătoarea de raţe şi care conţine în jur de 100 de alice.

Află detaliile anchetei procurorilor în acest caz în Adevărul de Seară Slatina de mâine.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite