Slatina:Zăpada de martie a dat peste cap traficul din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au circulat cu viteza melcului pe străzile din oraş
Maşinile au circulat cu viteza melcului pe străzile din oraş

Drumarii au fost prinşi pe picior greşit de zăpada căzută în această primăvară. Pe şoselele din judeţ s-a circulat greu încă de aseară, când zeci de maşini printre care şi o ambulanţă au rămas blocate în trafic, pe DJ 546.

Şoferii care au avut drum în judeţ aseară au trăit clipe de coşmar, pe DJ 546, între Slatina şi Drăgăneşti Olt. Zeci de maşini care nu au mai putut să urce panta plină de gheaţă şi zăpadă de la Brebeni. Printre ele a fost şi o ambulanţă care a stat zeci de minute în câmp, până ce un utilaj şi-a făcut apariţia în zonă. „Nu se poate să nu dea cu nisip nici măar aici, în pantă. Uitaţi-vă cum stau maşinile de-a curmezişul drumului, iar salvarea nu poate să urce. Noi suntem nevoiţi să aşteptăm, deşi avem lanţuri şi putem să urcăm, dar şoseaua este blocată până sus de maşini“, a spus Dan Comănescu, un şofer din Slatina.
Nici în oraş nu se circulă mai bine în această dimineaţă. Prinşi pe picior greşit, drumarii s-au mobilizat greu şi au ieşit pe staradă abia după ora 8.00, spre disperarea şoferilor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite