Slatina:Stripperi din Bucureşti dansează pentru slătinence de Ziua Femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantul Zytto va fi plin de de 8 Martie
Restaurantul Zytto va fi plin de de 8 Martie

Doamnele nu ţin cont de criză şi s-au grăbit să facă rezervări pentru seara de luni. Chiar dacă vor sărbători cu meniul zilei sau vor avea parte de un spectacol cu stripperi, oltencele sunt puse pe distracţie de Ziua Femeii.

În plină criză, doamnele din Slatina sunt hotărâte să se distreze de ziua lor. Au luat cu asalat restaurantele din oraş şi au făcut deja rezervări, să fie sigure că vor avea unde să petreacă de 8 Martie. Administratorii localurilor au organizat petreceri pe toate gusturile şi pentru toate buzunarele. La restaurantul Ambasador, spre expemplu, o trupă de dansatori va încălzi atmosfera pentru doamne, luni seara. „Avem un meniu special, iar cadoul nostru pentru cliente este un spectacol oferit de o trupă de dansatori profesionişti, veniţi de la Bucureşti. S-au făcut deja foarte multe rezervări până acum şi cred că vom avea localul aproape plin“, a spus Emilia Ciucă, reprezentanta restaurantului.
Şi doamnele care vor petrece seara de 8 Martie la restaurantul Parc vor avea parte de suprize. Organizatorii au pregătit o tombolă şi un meniu special, iar până acum, mai bine de jumătate dintre locuri au fost deja rezervate. „Am organizat o petrecere specială de 8 Martie şi vom avea şi o tombolă cu premii. Nu am adus invitaţi speciali pentru că ar fi trebuit să mărim preţul meniului, iar acum este criză şi oamenii nu au bani“, a explicat Gheorghe Drăguloiu, administratorul localului.

Rezervări şi pentru „meniul zilei“


Şi localurile care nu au organizat nimic special de Ziua Femeii vor fi pline, luni seara. La Taverna, dar şi la Zytto nu se organizează nimic special de 8 Martie. Cu toate acestea, cele două localuri vor fi aproape pline. „Va fi totul în nota obişnuită. Mai mult de jumătate din restaurant a fost deja rezervat“, a spus Robert Ghica Bălănescu, patronul restaurantului.


Preţul meniului de 8 Martie

Parc- 70 lei
Afrodita- 65 lei
Ambasador-55 lei
Rocky- 50 lei

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite