Slatina:Restaurantele au pregătit meniuri de criză de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantul Zytto este printre puţinele localuri care organizează petreceri de Ziua Îndrăgostiţilor
Restaurantul Zytto este printre puţinele localuri care organizează petreceri de Ziua Îndrăgostiţilor

Oferta resturantelor şi cluburilor de Sfântu Valentin este săracă în acest an, iar îndrăgostiţii pot petrece cu meniul zilei la 10 lei sau la un suc servit la lumina lumânării

Dacă în alţi ani restaurantele, cluburile şi barurile din oraş se întreceau în oferte de Sfântul Valentin, acum cuplurile de îndrăgostiţi nu prea au de unde să îşi petreacă sărbătoarea iubirii.
Restaurantele vor fi deschise pe 14 februarie pentru cei care vor să iasă în oarş, dar pe masă nu va fi un meniu special şi o prăjitură sub formă de inimoară. „E criză şi oamenii nu mai au bani. Vor să petreacă, dar pe bani puţini, iar ca să aduci formaţii şi să organizezi ceva special te costă şi trebuie să pui preţuri mari. La noi în seara de Sfântul Valentin meniul va fi alegere ca într-o seară obişnuită şi va cânta orchestra noastră”, a spus Gheorghe Drăguloiu, managerul Hotelului Parc din Slatina.
Alţi patroni mizează pe clienţii fideli care le vor călca pragul şi de ziua iubirii. „Avem clienţii noştri care îşi vor petrece aici Sfântul Valentin. Ei vin oricum şi în majoritatea serilor le pregătim mici surprize”, a explicat Robert Ghica Bălănescu, managerul restaurantului Taverna.

Cina romantică şi un pahar de vin acasă


În cluburile din oraş numai aranjamentele cu mult roşu şi inimioare vor aminti de Sfântul Valentin. Petrecerile şi concertele lipsesc. „Vom decora clubul, iar îndrăgostiţii vor primi cocktailuri. Atât facem în acest an”, a spus Octavian Dorobanţu, patronul Clubului Backstage.
Criza se simte şi în buzunarele îndrăgostilor care preferă să stea acasă şi să ciocnească un pahar de vin în numele iubirii. „Nu cred că o să ieşim în acest an de Sfântu Valentin. O să facem o cină romantică, cu vin şi o să stăm împreună că asta este cel mai important. E mai ieftin aşa că e an de criză”, a spus Lucia Sâmbotin, de 32 de ani, ingineră.


Petreceri la Hotel Zytto şi în Club La Scena


Printre puţinele localuri care au organizat mese festive şi petreceri se numără Hotelul Zytto al lui Răzvan Raţ, Meniul costă 120 de lei de persoană, iar invitaţi sunt un grup de DJ şi Mariana Ionescu Căpitănescu.
Şi Clubul La Scena pregăteşte o petrecere surpriză pentru îndrăgostiţii slătineni de unde nu vor lipsi prăjiturile şi cocktailurile gratis.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite