Slatina:Poliţistul care s-a împuşcat în cap s-a îmbolnăvit de meningită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul Constantin Gongea este în stare critică la un spital din Craiova. Medicii spun că bărbatul riscă să îşi piardă viaţa din cauza complicaţiilor apărute după operaţie. Poliţistul nu se va mai întoarce niciodata la serviciu.

Poliţistul din Brastavăţu a ajuns din nou în stare gravă la spital, din cauza găurilor provocate de gloanţele pe care şi le-a stras în cap în noaptea de 2 spre 3 ianuarie. Constantin Gongea a făcut meningită, după ce medicii i-au scos glonţul care îi rămăsese în cutia craniană. El este internat la Spitalul de Urgenţă numărul 1 din Craiova, iar cadrele medicale sunt rezervate în privinţa şanselor lui de recuperare. „Îl externasem de două săptămâni, pentru că se vindecase. Zilele trecute a ajuns din nou la spital în stare gravă. S-a îmbolnăvit de meningită, din cauza unor complicaţii. Îi curge lichid pe nas şi are mintea plecată. Facem tot posibilul să îl salvăm, dar deocamdată nu mă pot pronunţa în rivinţa şanselor lui de vindecare“, a spus Alexandru Cameniţă, şeful secţiei de Neurochirugie.
Acesta a mai adăugat că problemele de sănătate pe care le are acum Constantin Gongea nu îi vor mai permite niciodată să lucreze în poliţie. „În vom pensiona, aceasta este singura soluţie. Are probleme de sănătate grave şi nici nu mai vede bine cu ochiul drept. Nu se mai poate întoarce în niciun caz la serviciu“, a precizat medicul.

Victima lui Gongea este în spital

Procurorii îl ceretează pe poliţist pentru vătămare corporală din culpă, însă ancheta stagnează. „Partea vătămată nu poate fi audiată, de aceea ancheta nu poate continua, deocamdată. Bibian Prodan este şi acum în spital la Corabia, are piciorul rupt“, a explicat procurorul Eugen Iacobescu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.
Chiar dacă s-a urcat băut la volanul maşinii de poliţie, a dat peste doi oamenii şi s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, Gongea este şi acum angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi primeşte bani de la stat, pe perioada concediului medical.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite