Slatina:Paznicul firmei de fier vechi din Drăgăneşti-Olt a fost omorât pentru bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 59 de ani din Bchet, judeşul Dolj care lucra ca paznic la o firmă de colectare a fierului vechi din Drăgăneşti-Olt a fost omorât în bătaie de trei tineri vineri noaptea, pentru că  agresorii ştiau că are la el bani.

În cecetărilor efectuate de procurori, Dan Ion, unul dintre făptaşi a fost în incinat firmei şi a vândut fier. Bărbatul a observat că paznicul are bani la el şi împreună cu alţi doi prieteni, Florin Velea şi Mihăiţă Oprişan au organizat jaful. Cei trei şi-au acoperit feşeke cu fulare şi au purtat mânuşi ca să nu lase urme. Dan şi Mihăiţă au intrat în baraca paznicul şi l-au lovit cu o bară metalică, în timp ce Florin Velea stătea de pază. Paznicul a murit pe loc, iar cadavrul său a fost găsit dimineaţa de colegi.
Chira dacă au încercat să ascundă urmele şi au dat foc la fulare, cei trei au fost găsiţi de poliţişti şi şi-au recunoscut fapta. Au intrat în baracă pentru a-l jufui pe paznic care avea la el 3000 de lei. “Toţi riscă închisoarea între 15 şi 25 de ani sau închisoarea pe viaţă. Tinerii au antecedente penale, iar doi dintre ei sunt şi recidivişti. Din declaraşiile lor a reieşit că nu au vrut să îl omoare pe paznic, ci doar să îi ia banii”, a spus procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Cei trei sunt acum arestaţi pentru 29 de zile şi cercetaţi pentru omor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite