Slatina:Paramedicii de la SMURD dau consultaţii gratuite la Fântâna Speranţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Militarii de la SMURD îi vor consulta gratuit pe olteni
Militarii de la SMURD îi vor consulta gratuit pe olteni

Militarii derulează mâine o campnaie prin care îi informează pe oameni cum să direcţioneze 2% din impozitul pe venit către serviciul SMURD.

Paramedicii vor instala un cort şi aparatura medicală la Fântâna Speranţei, inde vor oferi cnsultaţii gratuite slătinenilor. De la ora 9.00 şi până la ora 13.00, trecătorii îşi pot măsura tensiunea, pot lua pulsul şi pot face un examen EKG. La ora 13.00, autospeciala şi paramedicii SMURD se vor muta la ALRO, pentru consultaţii. „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt desfăşoară în această perioadă acţiunea “Cine salvează o viaţă, salvează o lume-2% pentru SMURD” prin care cetăţenii judeţului vor fi informaţi despre activitatea SMURD în Romania şi despre cum pot direcţiona 2% din impozitul anual pe venit către Fundaţia pentru SMURD“, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
În judeţul Olt, în campania din 2009 s-au strâns 4496,62 RON iar în 2008, fondurile colectate au fost de 3549,18 RON, de la perasoanele care au direcţionat 2% din impozit.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite