Slatina:Oltenii nu-şi mai pot duce rabla la casat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrele de casare au rămas fără vouchere
Centrele de casare au rămas fără vouchere

Zeci de oameni, unii veniţi chiar şi din alte judeţe au aşteptat azi la porţile Remat ca să scape de rable. Numai câţiva dintre ei au primit vauchere pentru că stocul s-a epuizat încă de la primele ore ale dimineţii.

Mare îmbulzeală astăzi la centrul de distrugere a maşinilor Remat. Zeci de oameni au venit încă de la ora 8.00 să prindă un loc mai în faţă pentru a obţine preţiosul voucher. Foarte mulţi dintre cei care au venit la poarta Remat-ului pentru a-şi conduce pe ultimul drum  maşinile vechi de zeci de ani au luat cu asalt curtea centrului de distrugere în speranţa că vor putea obţine ultimele tichete valorice rămase. Printre au fost şi oameni din judeţele învecinate care au fost mai puţin norocoşi şi nu au mai apucat să mai intre în posersia tichetelor valorice. „Sunt din Argeş şi am venit în Slatina cu rabla pentru că acolo s-au epuizat toate voucherele. Sper să am noroc şi să prind şi eu unul pentru că nu am bătut atâta drum degeaba”, a spus Ion Popescu din Optaşi.

„Nu mai sunt vouchere, s-au terminat!”

În timp ce pe poarta centrului continuau să sosească maşini, oamenii care aşteptau să-şi primescă tichetul valoric au avut parte de o mare surpriză. „Nu mai sunt vouchere, s-au terminat!” a strigat un angajat al centrului Remat. Vestea s-a răspândit foarte repede printre cei aflaţi la coadă şi oamenii au fost foarte dezamăgiţi. „Ce mai e corect în lumea asta. Vroiam să îmi iau maşină, dar acum se pare că deocamdată o să renunţ la acest gând până vor primi altele, dar asta nu cred că se va întâmpla prea curând”, ne-a spus dezamăgit, Pică Dumitru, pensionar. Angajaţii Remat-ului spun că se află în această situaţie datorită fluxului mare de oameni care au venit să ia tichetele valorice. „Au venit foarte multe de maşini într-un timp foarte scurt. Avem peste 350 de autoturisme, iar numărul continuă să crească. Am avut 200 de vouchere pentru judeţul Olt, 100 pentru Corabia şi 100 pentru Slatina, dar sunt insuficiente. Deocamdată nu mai avem şi nici nu ştim când o să primim”, a spus Florea Ioniţă, tehnician Remat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite