Staţie de benzină din Găneasa-Olt, cuprinsă de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O benzinărie de pe raza comunei Găneasa din judeţul Olt a fost cuprinsă de flăcări duminică – 11 noiembrie. Un angajat al staţiei de benzină a fost rănit în incendiu, el suferind răni grave la picioare. Deocamdată nu se cunoaşte cauza producerii incidentului.

Detaşamentul de pompieri din municipiul Slatina a intervenit, în cursul nopţii de duminică – 11 noiembrie, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, precum şi un echipaj SMURD, pentru stingerea unui incendiu la o staţie de benzină de pe raza comunei Găneasa, judeţul Olt.

Pompierii au descoperit la faţa locului că incendiul se propagase de la centrala termică a benzinăriei. “Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit în camera unde se afla montată centrala termică a benzinăriei. Lichidarea incendiului a durat aproximativ o oră”, a precizat plutonier major Ionuţ Cârciumaru, purtător de cuvânt interimar al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

image

CLICK pe poze pentru FOTOGALERIE !!!

În urma incendiului, un angajat al unităţii în vârstă de 45 de ani a fost rănit, el alegându-se cu arsuri de gradul I în zona membrelor inferioare în proporție de 48%. De asemenea, au fost mistuite de flăcări: tabloul electric, trei bazine din plastic şi centrala termică în proporție de 70%, pagubele materiale fiind estimate la aproape 50 000 lei.

Ancheta pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii incendiului este în derulare.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite