Un tânăr din Drăgăneşti-Olt riscă 20 de ani după gratii pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul riscă acum până la 20 de ani la închisoare
Suspectul riscă acum până la 20 de ani la închisoare

Un tânăr de 24 de ani din oraşul Drăgăneşti-Olt riscă până la 20 de ani la închisoare după ce, marţi - 21 august, poliţiştii au descoperit la domiciliul acestuia 200 grame de haşiş.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, cu sprijinul colegilor “mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă din cadrul I.P.J. Olt şi sub coordonarea procurorilor Biroului Teritorial Olt al D.I.I.C.O.T., au efectuat, marţi – 21 august, o percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr din oraşul Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt. Potrivit autorităţilor, acţiunea a avut loc după ce tânărul în cauză era bănuit de activităţi în domeniul traficului şi consumului ilicit de droguri.

La domiciliul suspectului au fost găsite două pachete de haşiş

CLICK pe poze pentru FOTOGALERIE !!!

“În urma percheziţiei desfăşurate, la domiciliul suspectului s-au descoperit aproximativ 200 grame de haşiş. Cercetările ulterioare au stabilit că suspectul a cumpărat din Italia şi a introdus în ţară drogurile în vederea consumului propriu, dar şi pentru distribuirea către diverşi consumatori”, a declarat comisar-şef Mariana Tudor, purtător de cuvânt interimar al IPJ Olt.

Oficialul IPJ Olt a precizat că suspectul, Marius L. (24 ani), este cercetat pentru deţinere şi vânzare de droguri de risc, introducerea în ţară de droguri de risc şi deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept. El a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri a fost prezentat Tribunalului Olt, care a decis ca acesta să rămână încarcerat pentru următoarele 29 de zile.

Potrivit legislaţiei în domeniu, pedeapsa maximă pe care tânărul din Drăgăneşti-Olt o riscă este de până la 20 de ani după gratii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite