Premierul Victor Ponta, aşteptat astăzi la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împlinirea a 30 de ani de la înfiinţarea uzinei TMK Artrom (Fabrica de Ţevi, n.a.) din municipiul Slatina va prilejui vizita premierului Victor Ponta la sediul acestei fabrici. Oficialul guvernamentul nu va fi singurul prezent la Slatina, el urmând să fie însoţit şi de ministrul economiei, Daniel Chiţoiu. Nu vor lipsi oficialităţile locale şi o parte dintre reprezentanţii judeţului Olt în Parlament.

Societatea TMK Artrom SA din Slatina, unul dintre producătorii monidali de top în industria de ţevi mecanice destinate industriilor auto, hidraulice sau construcţii, sărbătoreşte sâmbătă – 22 septembrie, cea de-a 30-a aniversare de la înfiinţare şi zece ani de la aderarea la compania rusească TMK.

Cu această ocazie, conducerea uzinei a pregătit un program special. Sărbătoarea va fi marcată de momente speciale constând în înmânarea a unor diplome de onoare de către conducerea companiei, medalii aniversare, precum şi a unor cadouri-surpriză. Premierul Victor Ponta, însoţit de ministrul economiei, Daniel Chiţoiu, vor fi prezenţi la sediul fabricii de pe strada Drăgăneşti. Prezenţa lui Ponta (preşedinte al PSD, n.a.) în judeţul care a obţinut cea mai mare prezenţă la vot la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu nu este întâmplătoare, Ponta urmând să se întâlnească azi într-o şedinţă cu mai mulţi reprezentanţi locali ai PSD în vederea apropiatelor alegeri parlamentare din luna decembrie a.c.

La sărbătoare vor participa şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale din România, parteneri ai companiei, angajaţi ai TMK Artrom şi ai celorlalte firme din cadrul Diviziei Europene a TMK şi din Federaţia Rusă, ambasadorul Federaţiei Ruse în România.

Slătinenii, aşteptaţi să viziteze fabrica de ţevi

Nu în ultimul rand, cetăţenii municipiului sunt aşteptaţi, tot astăzi, să viziteze fabrica. Acest lucru are loc în cadrul “Zilei Porţilor Deschise”. Slătinenii vor putea vizita secţiile uzinei TMK Artrom Slatina, ce se vor desfăşura sub supravegherea angajaţilor societăţii desemnaţi special. Aceste vizite vor avea loc între orele 14.30-18.00.

Pentru toţi cei care vor dori să viziteze uzina au fost puse la dispoziţie autobuze cu transport gratuit dus-întors, care vor circula între 14.30-17.30, la intervale de o jumătate de oră, pe traseul Catedrală - Hotel Parc-Spital – Libertăţii – Poştă – Zona Vălcea - Steaua Roşie - TMK Artrom.

Spectacol în faţa sediului Tribunalului Olt

Conducerea uzinei Artrom a pregătit şi un spectacol de muzică, ce va avea loc cu începere de la ora 18.30. Pe o scenă amenajată în zona Tribunalului Olt va fi montată o scenă pe care vor evolua diverse formaţii de muzică uşoară din ţară. Pe un ecran uriaş instalat în partea din spate a scenei se vor difuza filme despre TMK şi TMK Artrom.

De la ora 20.00, pe scenă va urca formaţia ”Zdob şi Zdub”, acompaniată de un taraf. Festivităţile se vor încheia la ora 22.00 prin focuri de artificii. Organizatorii estimează participarea a circa 3.000 de persoane.


Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite