Spectacol la Slatina în weekend cu formaţia Zdob şi Zdub la “onomastica” TMK Artrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul va avea loc sâmbătă - 22 septembrie, la intersecţia din faţa sediului Tribunalului Olt (vizavi de PENNY)
Spectacolul va avea loc sâmbătă - 22 septembrie, la intersecţia din faţa sediului Tribunalului Olt (vizavi de PENNY)

Traficul rutier în zona Palatului de Justiţie din municipiul Slatina urmează a fi închis circulaţiei în perioada 21-23 septembrie, pentru a permite desfăşurarea unui spectacol artistic în cursul zilei de 22 septembrie. Invitat de onoare va fi trupa “Zdob şi Zdub”. Organizator al manifestărilor este societatea TMK Artrom Slatina care, sâmbătă, celebrează împlinirea a 30 de ani de la înfiinţare

Restricţionarea circulaţiei rutiere în zona Tribunalului Olt va fi pe tronsonul Prelungirea Primăverii cu str. Mănăstirii – intersecţia cu Aleea Rozelor, de vineri – 21 septembrie, orele 07.00, până duminică – 23 septembrie, orele 20.00.

Spectacolul artistic pentru care se va bloca traficul auto este organizat de către SC ТМК Artrom SA Slatina, unul dintre producătorii de top în industria de ţevi mecanice destinate industriilor auto, hidraulice sau construcţii. Societatea sărbătoreşte pe 22 septembrie cea de-a 30-a aniversare de la înfiinţare şi zece ani de la aderarea la compania rusească TMK.

Spectacolul este planificat să aibă loc sâmbătă – 22 septembrie, cu începere de la ora 18.30. Pe o scenă amenajată în zona Palatului de Justiţie vor fi oferite spre audiţie spectatorilor o selecţie muzicală de compoziţii moderne, iar pe un ecran uriaş instalat în partea din spate a scenei se vor difuza filme despre TMK şi TMK Artrom. De la ora 20.00, pe scenă va urca formaţia ”Zdob şi Zdub”, acompaniată de un taraf. Festivităţile se vor încheia la ora 22.00 prin focuri de artificii. Organizatorii estimează participarea a circa 3.000 de persoane.

Program special pregătit de cei de la TMK Artrom

Societatea menţionată a pregătit un program special atât la sediul său din strada Drăgăneşti din Slatina, cât şi pe parcursul zilei în întreg municipiul. Sărbătoarea va fi marcată de momente speciale constând în înmânarea a unor diplome de onoare de către conducerea companiei, medalii aniversare, precum şi a unor cadouri-surpriză.

Tot sâmbătă - 22 septembrie, va avea loc şi “Ziua Porţilor Deschise”, parte tradiţională a programului. Vizitele în secţiile uzinei TMK Artrom Slatina se vor desfăşura sub supravegherea angajaţilor societăţii desemnaţi special şi vor avea loc între orele 14.30-18.00. Pentru toţi cei care vor dori să viziteze uzina au fost puse la dispoziţie autobuze cu transport gratuit dus-întors, care vor circula între 14.30-17.30, la intervale de o jumătate de oră, pe traseul Catedrală - Hotel Parc-Spital – Libertăţii – Poştă – Zona Vălcea - Steaua Roşie - TMK Artrom.

La sărbătoare vor participa reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale din România, parteneri ai companiei, angajaţi ai TMK Artrom şi ai celorlalte firme din cadrul Diviziei Europene a TMK şi din Federaţia Rusă, ambasadorul Federaţiei Ruse în România, precum şi cetăţeni ai municipiului Slatina.

Peste 40 de jandarmi vor acţiona împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi Poliţiei Locale Slatina pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite