Paznic "călcat în picioare" de patru indivizi la o balastieră din Piatra-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi din Piatra-Olt au fost arestaţi, luni – 24 septembrie, după ce au fost identificaţi ca fiind autorii unei spargeri la o balastieră din localitate. Pentru ralizarea planului, indivizii l-au bătut “măr” pe paznic.

Poliţiştii cercetează patru bărbaţi originari din orăşelul Piatra-Olt pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Aceştia sunt acuzaţi că, în seara zilei de duminică – 23 septembrie, au pătruns în perimetrul balastierei ce aparţinea unei societăţi comerciale de pe raza oraşului Piatra-Olt. Odată intraţi, indivizii l-au lovit cu pumnii pe paznic, Mirel I., de 31 ani, din comuna Brâncoveni, apoi au sustras mai multe bunuri şi au fugit.

“Paznicul a reuşit să telefoneze la numărul unic 112, şi, în urma sesizării primite, la faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Poliţiei Piatra-Olt, dar şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, şi, la scurt timp, au identificat cele patru persoane în imediata apropiere a balastierei. Pentru prinderea acestora a fost necesară folosirea sprayurilor iritant-lacrimogene, dar şi a bastoanelor şi a cătuşelor din dotare”, a declarat comisar-şef Claudia radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Din incinta balastierei se reclamă lipsa unui aparat de sudură şi alte bunuri din metal, valoarea acestora urmând a fi stabilită ulterior. Cei patru suspecţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Olt.

Ieri, Judecătoria Slatina a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a inculpaţilor ce au vârste cuprinse între 25-39 de ani, sub acuzaţia de comiterea a infracţiunii de tâlhărie.




Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite