Un bărbat din Slatina s-a spânzurat de suportul tv din bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din municipiul Slatina a fost găsit, în această dimineaţă, spânzurat în bucătăria proprie dintr.un bloc din localitate. El a fost găsit de către soţie.

Echipajul de prim-ajutor al SMURD Slatina din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt a intervenit, în această dimineaţă, împreună cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, pe strada Cuza Vodă, numărul 15, bloc 15, scara A, etajul 4, la un bărbat spânzurat. Acesta a fost găsit de către soţie care a şi anunţat tragedia la numărul unic 112.

“Paramedicii şi personalul medical au găsit victima, Constantin T., în vârstă de 45 de ani, în bucătărie, spânzurat cu cablul unui prelungitor electric de un support pentru televizor. Victima nu mai avea puls, tegumentele erau deja cianotice şi prezenta urme traumatice în jurul gâtului. Din acest motiv nu s-au mai efectuat manevre de resuscitare deoarece ar fi fost inutile. Decesul a fost constatat de medicul de la SJA”, a precizat plutonier Alin Băsăşteanu, responsabil relaţii publice ISU Olt.

Vecinii au spus că victima era o persoană serioasă şi lucra de mai mulţi ani la SC TMK Artrom Slatina. Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite