Un pădurar din Ghimpeţeni-Olt şi-a omorât concubina, apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragedia ar fi avut avut loc din cauza consumului de alcool
Tragedia ar fi avut avut loc din cauza consumului de alcool

Gest extrem în comuna Ghimpeţeni, judeţul Olt, unde un pădurar de 44 de ani şi-a omorât concubina cu ajutorul puştii de serviciu, apoi s-a sinucis. Tragedia s-a petrecut la primele ore ale dimineţii.

Din primele cercetări, se pare că nenorocirea a avut loc pe fondul consumului de alcool. Pădurarul, pe numele său Paul Luptaciu, în vârstă de 44 de ani, era cunoscut ca fiind un consumator de alcool, iar scandalurile între el şi concubina sa de 41 de ani, Alexandra Crăciun, erau la ordinea zilei. Totul a culminat însă cu gestul extrem din această dimineaţă.

„Din informaţiile noastre, tragedia a avut loc în jurul orelor 04.00. Bărbatul, pădurar de mai mulţi ani în comuna Ghimpeţeni, trăia de ceva timp alături de o femeie cu care avea doi copii: un băiat de 17 ani şi o fată de 22 de ani. La momentul producerii accidentului, doar băiatul erau acasă, însă el se afla într-o cameră alăturată. Totul s-a petrecut undeva în jurul orelor 04.00, pe fondul consumului de alcool şi al unei dispute în contradictoriu. La un moment dat, bărbatul şi-a împuşcat concubina în spate cu arma din dotare, apoi s-a sinucis la rândul său împuşcându-se în stomac”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Oficialul IPJ Olt a precizat că tragedia a fost anunţată la numărul 112 de către băiat. Deocamdată nu se cunosc exact motivele ce au dus la producerea tragediei.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite