Avansări în grad de Ziua Pompierilor la ISU Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manifestările de la Olt prilejuite de Ziua Pompierilor s-au desfăşurat pe platoul din faţa sediului Prefecturii din Slatina
Manifestările de la Olt prilejuite de Ziua Pompierilor s-au desfăşurat pe platoul din faţa sediului Prefecturii din Slatina

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Pompierilor derulate astăzi au avut în program şi o serie de avansări în grad la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt.

Un ofiţer, un maistru militar şi trei subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” (ISU) Olt au fost, astăzi, înaintaţi în gradul următor înainte de termen cu ocazia Zilei Pompierilor.

Astfel, au fost avansaţi în gradul de căpitan-locotenent Văsuică Ion, în gradul de maistru militar clasa I- M.M. clasa a II-a: Dicu Marius, în gradul de plutonier adjutant şef-plutonier adjutant: Stăniguţ Constantin, în gradul de plutonier major-plutonier: Popescu Paul şi plutonier Cismaru Florin.

image

CLICK pe poze pentru FOTOGALERIE !!!

De asemenea, pentru sprijinul în îndeplinea misiunilor specifice, conducerea I.S.U. Olt a fost acordat diplome de onoare tuturor instituţiilor membre în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi instituţiilor de presă ce au ajutat la transmiterea către populaţie a mesajelor preventive şi au colaborat foarte bine cu unitatea noastră.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite