Sindicaliştii CNS Cartel-ALFA Olt pichetează Prefectura Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunea de protest va avea loc pe platoul din faţa Prefecturii Olt din Slatina
Acţiunea de protest va avea loc pe platoul din faţa Prefecturii Olt din Slatina

Aproximativ 200 de persoane sunt aşteptate, marţi – 2 octombrie, să picheteze în faţa sediului Prefecturii Olt din municipiul Slatina. Participanţii vor fi, în majoritate, sindicalişti ai CNS Cartel-ALFA Olt. Manifestarea de protest va avea loc între orele 15.30-17.30.

Sindicalişti filialei Olt ai CNS Cartel-ALFA organizează acţiunea de marţi pe tema modificării Legii dialogului social. În afară de membrii de sindicat, organizatorii se aşteaptă ca la acţiune să participe şi alte persoane - simpli trecători sau nu, care împărtăşesc opinia protestanţilor privind scopul manifestării.

Reprezentanţii Jandarmeriei Olt au anunţat deja că vor lua măsuri pentru a preîntâmpina producerea unor eventuale incidente. “Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt face un apel către toţi cetăţenii care se vor afla în zona manifestării - precum şi către participanţi, să adopte un comportament civilizat, să respecte prevederile legilor în vigoare pentru menţinerea unui climat normal de ordine şi linişte publică pe tot parcursul desfăşurării evenimentului. De asemenea, adresăm rugămintea organizatorilor ca recuzita participanţilor să nu aibă conţinut obscen sau mesaje care contravin legilor în vigoare”, a declarat a precizat mr. Emanuel Bota, purtător de cuvânt al IJJ Olt.               

Jandarmii olteni, împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi ai Poliţiei Locale, vor asigura măsurile de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului prin monitorizarea tuturor activităţilor în vederea prevenirii oricăror acte de tulburare a ordinii publice. Intervenţia în situaţii de urgenţă va fi asigurată de către efective din cadrul I.S.U. Olt şi Serviciul de Ambulanţă.



Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite