O persoană arestată şi alte trei cercetate în libertate după percheziţiile de astăzi de la Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii percheziţiilor de joi dimineaţă au fost conduşi pentru audieri la sediul I.P.J. Olt din Slatina
Suspecţii percheziţiilor de joi dimineaţă au fost conduşi pentru audieri la sediul I.P.J. Olt din Slatina

Percheziţiile efectuate joi dimineaţă de către diverse servicii specializate din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean în patru localităţi din judeţ, respectiv Slatina, Potcoava, Osica şi Iancu Jianu, s-au încheiat fără incidente. La finalul acţiunii, o persoană a fost arestată, iar alte trei sunt cercetate în libertate. Acuzaţia adusă celor menţionaţi: furturi din autoturisme.

La percheziţiile derulate joi dimineaţă au luat parte poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Biroul Arme – Explozivi - Substanţe Periculoase, Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliţia Municipiului Slatina şi „mascaţii” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

La finalul descinderilor, care s-au întins pe parcursul a mai multe ore, patru persoane au fost conduse la audieri la sediul instituţiei.

“Ca urmare a acţiunilor de astăzi desfăşurate la sedii de firme şi locuinţe din localităţile Slatina, Potcoava, Osica şi Iancu Jianu, o persoană a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca, vineri – 26 octombrie, să se propună magistraţilor prelungirea acestei măsuri pe 29 de zile. Totodată, alte persoane vor fi cercetate în stare de libertate. Acuzaţiile care li se aduc celor în cauză sunt furturi din auto”
, a declarat comisar-şef Mariana Tudor, responsabil interimar relaţii mass-media al IPJ Olt.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate bunuri şi documente în vederea probării activităţii infracţionale a celor implicaţi în dosar. Cercetările continuă în vederea tragerii la răspundere penală a făptuitorilor. 

De menţionat că descinderile de joi dimineaţă au avut loc şi cu sprijinul informativ al D.G.I.P.I – S.I.P.I din cadrul IPJ Olt. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite