Arme descoperite în locuinţa unui bărbat din Balş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe persoane au fost arestate şi mai multe arme confiscate
Multe persoane au fost arestate şi mai multe arme confiscate

Un bărbat de 35 de ani din oraşul Balş s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Poliţiştii cercetează o persoană care deţinea la domiciliu mai multe arme neletale fără drept. Dosarula fost deschis după ce, sâmbătă – 8 septembrie, poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Balş au efectuat o percheziţie la domiciliul lui Darius S., de 35 ani, din localitate.

“În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din Balş au găsite la domiciliul susupectului două pistoale şi o puşcă - toate neletale. Totodată, cu acelaşi prilej s-au descoperit 346 capse plumb şi 140 bile din cauciuc pe care bărbatul le deţinea fără drept. Armele şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Bălşeanul este cercetat acum în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite