Casă incendiată de oamenii străzii pe strada Piteşti din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost observat la miezul nopţii
Incendiul a fost observat la miezul nopţii

O casă de pe strada Piteşti din municipiul Slatina a fost distrusă în urma unui incendiu puternic izbucnit în noaptea de luni spre marţi. Din primele cercetări se pare că de vină pentru incendiu ar fi oamenii străzii.

Pompierii Detaşamentului Slatina din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” (ISU) Olt au intervenit, noaptea trecută, în jurul orelor 00.30, în municipiul Slatina, strada Piteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă dezafectată, al cărui proprietar nu se cunoaşte.

“La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale pentru lucru şi apă spumă. Oamenii noştri au găsit în flăcări acoperişul casei şi bunurile dintr-o cameră de locuit. Cu toate eforturile pomierilor, care au acţionat mai bine de o oră şi jumătate pentru izolarea şi lichidarea incendiului, au ars acoperişul casei pe aproximativ 30 mp, bunurile dintr-o cameră de locuit şi tocăria din lemn de la trei ferestre şi două uşi”, a afirmat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt. 

Din primele cercetări, se pare că, cel mai probabil, cauza izbucnirii incendiului constă în folosirea focului deschis în spaţii închise. De asemenea, pompierii au stabilit, în urma colaborării cu poliţiştii, că incendiul ar fi fost provocat de oameni ai străzii care obişnuiau să doarmă în locuinţa dezafectată.



Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite