Gospodărie din Vulpeni-Olt distrusă într-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Mai multe anexe gospodăreşti din curtea unei familii din satul Gropşani, comuna Vulpeni, judeţul Olt, au fost distruse, azi-noapte, într-un incendiu produs cel mai probabil de un scurtcircuit electric. Pompierii au acţionat peste patru ore.

Pompierii din cadrul Gărzii oraşului Balş au intervenit azi noapte, 25 septembrie, în jurul orelor 01.51, în satul Gropşani, comuna Vulpeni din judeţul Olt, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Costinel G. 

La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, militarii găsind în flăcări mai multe anexe gospodăreşti şi bunuri din curtea bărbatului.

“Din informaţiile noastre, incendiul a fost observat târziu de către vecinii proprietarului. Cu toate eforturile oamenilor noştri, care au acţionat mai bine de patru ore pentru izolarea şi lichidarea incendiului, au ars totuşi o magazie, un pătul pentru cereale, un grajd, circa cinci tone de furaje, trei tone de cereale şi aproximativ cinci metri cubi de lemne de foc. Din cauza lipsei surselor de alimentare cu apă din zonă, una dintre cele două autospeciale a fost realimentată cu apă de la aproximativ zece kilometric”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al I.S.U. Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este, cred pompierii, un scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect.



Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite