Hoţi prinşi după două luni de furturi continue

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dintre cei trei suspecţi, doi sunt minori
Dintre cei trei suspecţi, doi sunt minori

Trei tineri din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt, dintre care doi sunt minori, au fost identificaţi de poliţişti ca fiind autorii mai multor spargeri date în ultimele două luni.

Poliţiştii din cadrul  Secţiei 1 Poliţie Rurală a oraşului Balş i-au identificat, ieri, pe autorii a mai multor spargeri derulate în ultimele două luni. Cei în cauză sunt trei tineri din comuna Iancu Jianu de 16, 17 şi, respectiv, 20 de ani.

“Cei trei suspecţi sunt acuzaţi că, în perioada lunillor iulie-august, au sustras din gospodării, locuinţe şi autoturisme ale unor cetăţeni din comuna Iancu Jianu diverse bunuri, cum ar fi: materiale neferoase, ţevi metalice, cazane din cupru, un generator electric, butelii de aragaz, telefoane mobile, anvelope auto şi diverse scule şi unelte. În toate aceste cazuri, prejudiciul, estimate la aproximativ 22.000 lei, a fost recuperat în proporţie de 90% şi restituit părţilor vătămate”,
a declarat comisar-şef Mariana Tudor, purtător de cuvânt interimar al IPJ Olt. 

Suspecţii sunt cercetaţi în stare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal cu închisoare de până la şapte ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite