Un oltean şi-a omorât un consătean cu cinci lovituri de ciomag

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Bobiceşti, judeţul Olt, a fost arestat vineri – 9 noiembrie, pentru o perioadă de 29 de zile, după ce judecătorii au considerat că acesta reprezintă un pericol pentru societate. El este acuzat de omor calificat pentru şi-a ucis un consătean în urmă cu câteva zile.

Judecătorii de la Tribunalul Olt au decis, vineri – 9 noiembrie, prelungirea mandatului de reţinere pentru Mitică Corduneanu, în vârstă de 48 de ani, originar din comuna Bobiceşti, judeţul Olt. El a fost arestat iniţial pe data de 8 noiembrie, pentru ca, a doua zi, acesta să primească mandat de reţinere pentru alte 29 de zile.

„Inculpatul în acest dosar este acuzat că, în  ziua  de 4 noiembrie, în jurul orelor 16.30, pe o uliţă din comuna Bobiceşti, a aplicat unui consătean de 47 de ani cinci lovituri în zona capului cu un ciomag, în urma unor discuţii în contradictoriu. Victima a decedat câteva zile mai târziu (7 noiembrie, a.c.) la Spitalul Municipal din Craiova”, a declarat procurorul Adrian Aspra, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Dacă va fi găsit vinovat, inculpatul riscă pentru fapta  săvârşită o pedeapsă de până la 25 ani închisoare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite