Consiliul Judeţean Olt salvează „Corabia de Aur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la ediţia de anul trecut a concursului de la Corabia
Imagini de la ediţia de anul trecut a concursului de la Corabia

Festivalul de muzică populară devenit tradiţie în oraşul Corabia, dar şi în judeţul Olt, a fost salvat pe ultima sută de metri de ajutorul financiar dat de Consiliul Judeţean.

A 49-a ediţie a Festivalului de muzică populară „Corabia de Aur”, organizat ca în fiecare an de Primăria oraşului Corabia, s-a aflat în pericol de a nu se putea desfăşura până în urmă cu doar câteva zile din cauza surselor financiare total insuficiente organizării unui asemenea eveniment. A fost nevoie de intervenţia Consiliului Judeţean (CJ) Olt pentru ca lucrurile să reintre în normal.

„Am decis alocarea din Fondul de rezervă al Consiliului Judeţean a sumei de 10.000 lei către Primăria Corabia pentru organizarea acestui spectacol de anvergură”, a afirmat Paul Stănescu, preşedintele C.J. Olt.

Spectacolul menţionat se va desfăşura în data de 27 septembrie în incinta Teatrului de Vară al Casei de Cultură din Corabia şi va avea, ca şi anii trecuţi, două secţiuni: interpretare muzică populară şi interpretare muzică uşoară. Sunt admişi în concurs tinerii interpreţi cu vârste între 14-30 de ani din întreaga ţară ce doresc să îmbrăţişeze o carieră muzicală.

Preselecţia va avea loc pe 26 septembrie, la Casa de Cultură din localitate.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite