Pompierul-erou Cristian Ionuţ Ungureanu, comemorat de Ziua Pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierul Cristian Ionuţ Ungureanu (foto-medalion) va fi comemorat, duminică - 9 septembrie, de către camarazii de la I.S.U. Olt
Pompierul Cristian Ionuţ Ungureanu (foto-medalion) va fi comemorat, duminică - 9 septembrie, de către camarazii de la I.S.U. Olt

Sublocotenentul post-mortem Cristian Ionuţ Ungureanu, originar din comuna Valea Mare, judeţul Olt, care a decedat în 2010 într-un incendiu de proporţii izbucnit la un complex comercial din Bucureşti, va fi comemorat de colegii săi duminică - 9 septembrie. Acest lucru are loc cu patru zile înainte de sărbătorirea Zilei Pompierilor.

Un număr de zece cadre de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt vor merge, duminică – 9 septembrie, la mormântul pompierului-erou Cristian Ionuţ Ungureanu din comuna Valea Mare pentru a depune coroane de flori şi a participa la slujba de pomenire a militarului.

Acesta a căzut la datorie într-un incendiu de proporţii izbucnit pe 26 mai 2010 în incinta complexului comercial “Dragonul Roşu” din Bucureşti. Detaşat în Capitală, Cristian Ionuţ Ungureanu (24 de ani) şi-a salvat atunci un coleg rănit în incendiu. Din păcate, în timpul intervenţiei pompierului oltean, o parte din structura depozitului cuprins de flăcări s-a prăbuşit peste el.

Comemorarea tânărului pompier originar din comuna Valea Mare are loc cu patru zile înainte de de sărbătorirea Zilei Pompierilor, ce se desfăşoară în fiecare an pe 13 septembrie.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite