FOTOGALERIE: La Slatina, prima ploaie de toamnă “a înecat“ trecerile pentru pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trecătorii din Slatina au fost nevoiţi să ocolească sau să înfrunte "necunoscutul" din preajma trecerilor de pietoni invadate de apă
Trecătorii din Slatina au fost nevoiţi să ocolească sau să înfrunte "necunoscutul" din preajma trecerilor de pietoni invadate de apă

Nici nu s-a instalat bine toamna şi prima ploaie căzută în municipiul Slatina a scos la iveală o problemă serioasă cu care locuitorii urbei se vor confrunta în următoarele luni. Este vorba despre o parte dintre trecerile de pietoni de pe bulevardul central din oraş Alexandru Ioan Cuza, care au fost “înecate la mal” pe aproape tot parcursul zilei. De vină pentru jenanta situaţie sunt lucrările de asfaltare făcute la artera menţ

Lucrările de asfaltare la bulevardul Alexandru Ioan Cuza ar trebui finalizate până la finele acestei luni. Probabil din acest motiv, angajaţii firmei ce şi-a adjudecat lucrarea, SC Delta ACM 93 SRL Bucureşti, s-au grăbit să termine treaba şi au omis, cel puţin momentan, unele „amănunte”. Unul din aceste detalii a ieşit la iveală astăzi, când, după o noapte întreagă în care a plouat aproape non-stop, a făcut ca mai toate trecerile de pietoni de-a lungul arterei menţionate să fie pline de apă „la mal”.

Slătinenii care, astăzi, au avut treabă prin oraş şi au avut drum pe bulevard au fost nevoiţi să ocolească trecerile de pietoni mult şi bine deoarece apa, în multe locuri, depăşea chiar şi trei metri în lungime de la trotuar.

image

CLICK pe poze pentru FOTOGALERIE !!!

„Este o prostie ce se întâmplă. Vrei şi tu să traversezi strada ca de-aia este trecere de pietoni, şi vezi că nu poţi din cauza apei adunată lângă trotuar. Nici să treci prin apă nu poţi să este adâncă, aşa că trebuie să ocoleşti mult şi bine ca să ajungi pe zebră. Ăştia (muncitorii, n,a,) parcă îşi fac treaba în bătaie de joc, nu altceva, nu se poate aşa ceva şi să nu vadă nimeni! Cei de la primărie ce păzesc?? Să mai iasă, domne, din birourile alea încălzite să vadă ce e prin oraşul ăsta”, a spus, cu obidă, Marian Popa, din municipiu, după ce tocmai reuşise să traverseze una din trecerile de pietoni cu probleme de la intersecţia cu strada Primăverii.

Nereguli la foc automat

Problema apei acumulată în exces în preajma trecerilor de pietoni din Slatina nu reprezintă singurul aspect negativ sesizat de locuitorii urbei. Aproape de la demararea lucrărilor, slătinenii s-au arătat nemulţumiţi de modul cum firma bucureşteană lucrează.

Cel mai mult a deranjat faptul că muncitorii, după ce au terminat asfaltarea bulevardului, au executat superficial operaţiunile de ridicare la nivelul străzii a gurilor de canal. Mai exact, muncitorii au abandonat zile la rând, în mijlocul bulevardului, resturile de construcţie apărute atât înaintea amenajării gurilor de canal, dar şi după aceea, fapt ce a îngreunat circulaţia rutieră şi a întins la maximum nervii şoferilor ce au utilizat artera în cauză.

Nimeni din partea municipalităţii nu a putut fi contactat pentru a explica situaţia apărută în Slatina din cauza primei ploi.

Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite