Accident cu cinci răniţi în comuna Osica de Sus-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe raza comunei Osica de Sus, judeţul Olt
Accidentul a avut loc pe raza comunei Osica de Sus, judeţul Olt

Un şofer neatent a provocat un grav accident de circulaţie, zilele trecute, în urma căruia cinci persoane au ajuns la spital.

Impactul dintre cele două mijloace de locomoţie a avut loc la miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe raza comunei Osica de Sus, în afara localităţii. Un tânăr de 22 de ani, pe nume Florin I., originar din comuna Brâncoveni, conducea, în jurul orelor 00.30, autoturismul proprietate personală pe raza comunei amintite. La un moment dat, acesta nu a observat un vehicul cu tracţiune animală - nesemnalizat, ce se afla staţionat pe partea dreaptă în direcţia sa de mers, şi a intrat în coliziune cu acesta.

“În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului vehiculului cu tracţiune animală, Viorel M., de 30 ani, din comuna Fălcoiu, precum şi a pasagerilor în atelaj: un minor de 13 ani, un tânăr şi o tânără de 19 ani - respectiv 21 de ani, precum şi  unei femei de 34 de ani, cu toţii din comuna Fălcoiu. Toate victimele accidentului au fost transportate la Spitalul municipal din oraşul Caracal”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisar-şef Claudia Radu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. De asemenea, poliţiştii au stabilit că cel care conducea vehiculul cu tracţiune animală avea o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite