Camion încărcat cu tuburi de oxigen răsturnat la doi paşi de cimitirul Strehareţi din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au fost îngrijoraţi de încărcătura camionului
Pompierii au fost îngrijoraţi de încărcătura camionului

Un accident de circulaţie produs joi dimineaţă în municipiul Slatina, pe strada Strehareţi, la doi paşi de cimitirul cu acelaşi nume, a pus pe jar autorităţile locale. Cu frica în sân au stat nu doar ambulanţierii care au intervenit, ci şi echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi aceasta din cauza încărcăturii camionului implicat în accident: tuburi cu oxigen. Şoferul a scăpat ca prin urechile acului cu

Paramedicii SMURD Slatina din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt au intervenit joi dimineaţă, în jurul orelor ora 08.00, în municipiul Slatina, pe strada Strehareţi, pentru a acorda îngrijiri medicale victimei unui accident rutier.  Mai exact, accidentul a avut loc chiar lângă cimitirul Strehareţi, pe strada recent modernizată ce coboară dinspre Colegiul Naţional Agricol “Carol I”.

Ajunşi la locul intervenţiei împreună cu un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, salvatorii au găsit un camion răsturnat în afara părţii carosabile.

Şoferul autoutilitarei a reuşit să iasă singur din cabină

CLICK pe poze pentru FOTOGALERIE !!!

“Intervenţia la care am fost solicitaţi să acţionăm a fost deosebită faţă de celelalte cu care ne confruntăm zi de zi, în sensul că autovehiculul implicat avea o încărcătură extrem de periculoasă, ce putea avea consecinţe foarte grave. Este vorba despre mai multe tuburi cu oxigen care putea exploda în orice moment. Din fericire, faptul că am ajuns foarte repede la locul accidentului şi oamenii noştri au ştiut ce măsuri trebuie să ia a eliminate pericolul iniţial. Merită menţionat că şoferul autoutilitarei a reuşit să iasă singur din vehicul înainte de sosirea echipajelor, acesta prezentând răni minore” , a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Şoferul camionului, Valentin V., în vârstă de 31 de ani, originar din comuna Jitaru, s-a ales doar cu zgârieturi la nivelul membrelor superioare. Acum, el trebuie să explice poliţiştilor circumstanţele în care s-a produs accidentul.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite