Tânăr ucis de prietenul beat într-un accident produs la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat la spital
Bărbatul a fost transportat la spital

Un grav accident de circulaţie, produs în această dimineaţă în municipiul Slatina, în zona restaurantului Ambasador de la ieşirea din oraş spre firma Pirelli, s-a soldat cu decesul unui tânăr de 23 de ani. Acesta era pasager în maşina condusă de prietenul său beat.

Tragedia s-a produs în jurul orelor 05.00, la ieşirea din Slatina, pe strada Drăgăneşti dinspre Ecaterina Teodoroiu. Un tânăr de 27 de ani, din municipiu, conducea autoturismul unei rude când, la un moment dat, în curba către podul ce duce spre fosta societate ALPROM (acum ALRO, n.a.), a a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de clădirea restaurantului Ambasador.

“În urma coliziunii a rezultat decesul unei persoane de 23 de ani ce se afla ca şi pasager pe scaunul din dreapta-faţă în autoturismul implicat în accident. Din cercetările efectuate s-a stabilit că şoferul nu poseda permis de conducere şi, mai mult dect atât, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat comisar-şef Mariana Tudor, purtător de cuvânt interimar al IPJ Olt.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi conducere pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi riscă ani grei după gratii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite