Slatina:O fată de 16 ani a fugit de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolesecntă în vârstă de 16 ani, din comuna Fălcoiu a plecat de acasă ieri dimineaţă şi nu s-a mai întors. Fata este căutată acum de poliţişti.

Tatăl minorei a mers la poliţie şi a anunţat dispariţia fetei. Poliţiştii din Caracal au constatat că adolescenta este prietenă cu un tânăr din Bucureşti. Ieri dimineaţă aplecat de acasă fără să anunţe. Apoi a trimis un mesaj pe telefonul unei verişoare a ei, prin care cerea familiei sale să fie lăsată în pace.
Semnalmentele minorei sunt: înălţime 1.68 m, greutate 55 Kg, păr şaten vopsit blond, ochi căprui, faţă ovală, nas mare, urechi mari, gură medie, dantură completă, pe piciorul drept la gambă prezintă o cicatrice –muşcătură de câine.
„ La data dispariţiei, minora era îmbrăcată în trening culoare roşie, bluză din fâş, culoare alb, în picioare purta o pereche de pantofi tip adidas, culoare negru cu şireturi. Cine poate da relaţii despre ea este rugat să sune de urgenţă la 112 sau să anunţe cel  mai apropiat post de poliţie“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţiie Judeţean.
Alte două minore sunt căutate de poliţişti, după ce au fugit de acasă. Una dintre ele, Alina Vatu este din Bârza şi a fugit de acasă în urmă cu aproape trei luni. Cealată, Mihaela Grumazescu este din Milcov şi a refuzat să le spuna părinţilor unde a plecat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite