Slatina:Mihăiţă Cioroian, jandarmul pasionat de fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaiţă este un naturist convins
Mihaiţă este un naturist convins

Este o persoană foarte activă şi face în fiecare zi mişcare. A devenit jandarm datorită pasiunii lui pentru această meserie şi vrea ca prin munca depusă să participe la asigurarea siguranţei cetăţenilor.

Îi plac sportul şi mişcarea încă din copilărie. La iniţiativa tatălui său s-a apucat de fitness pentru a se menţine într-o formă fizică cât mai bună. În scurt timp a fost foarte atras de fitness continuând şi astăzi antrenamentele, zilnic, cu acelaşi entuziasm ca la început. Este foarte conştiincios şi merge în fiecare zi la sală să se antreneze. A practicat mai multe sporturi, a jucat fotbal pe la mai multe echipe din judeţ, dar fitness-ul a rămas pe primul loc în programul zilnic al lui Mihai. „Întotdeauna mi-a plăcut să fac mişcare. Când eram mic toată ziua alergam şi jucam fotbal. Prima dată când am practicat o disciplină sportivă în cadrul unui club a fost în clasa a şasea când m-am dus să învăţ karate. Am practicat Ju Jitsu timp de un an de zile. Trei ani mai târziu, tatăl meu m-a sfătuit să mă apuc de fitness, iar în clasa a noua am început să practic această disciplină. Este un sport minunat care îţi dezvoltă atât fizicul cât şi psihicul”, ne-a povestit tânărul jandarm..

Este un naturalist convins

De fiecare dată când merge la sală, Mihai respectă cu stricteţe antrenamentele. Este un împătimit al acestui sport şi a învăţat toate secretele fitness-ului. Îi place să se menţină în formă pe cale naturală, cu multă muncă şi antrenamente, fără vitamine care să accelereze acest proces. „Sunt un naturalist convins. Consider că un sportiv pentru a se menţine în formă şi a obţine rezultate trebuie să se dezvolte natural, prin multă muncă şi antrenamente.  Ca să ai un corp cât mai sănătos, în fitness trebuie să urmezi trei tipuri de antrenamente, forţă, masă musculară şi definire. De asemenea este foarte important ca  într-o zi să se lucreze numai două grupe de muşchi pentru ca exerciţiile să aibă rezultatul dorit” ne-a explicat Mihai.

„Toţi suntem ca o familie”

Pentru că majoritatea colegilor şi prietenilor săi vroiau să facă parte din structurile poliţiei sau ale jandarmeriei, Mihai a decis că este timpul să devină unul dintre apărătorii cetăţenilor şi ai societăţii. A combinat utilul cu plăcutul, iar practicarea fitness-ului i-a oferit o bună pregătire pentru a putea deveni jandarm. La început i-a fost mai greu să se acomodeze la rigorile acestei instituţii, dar pasiunea pentru munca lui l-a făcut să trecă uşor peste aceste mici impedimente. Acum este elev în anul doi al Academiei de Poliţie Bucureşti şi speră ca într-o bună zi să poată contribui la dezvoltarea societăţii prin munca depusă ca jandarm. „Este foarte important pentru mine să învăţ cât mai multe noţiuni pe băncile şcolii pentru a fi cât mai bine pregătit. Îmi place foarte mult ceea ce fac şi mai ales faptul că toţi suntem ca o familie.  Vreau ca prin munca mea să pot contribui la ordinea şi siguranţa cetăţenilor din societatea în care trăim”, a încheiat Mihai.

Profil:

Născut: 14 iunie 1981, Slatina
Studii: Student în anul II la Academia de Poliţie Bucureşti, specializarea jandarmi
Familie: necăsătorit

Întrebări:
De ce ai ales să devii jandarm?
M.C.Am ales această meserie pentru că îmi place. Ai ocazia să înveţi foarte multe lucruri care îţi folosesc atât pe plan profesional cât şi în viaţă. Înveţi cum trebuie să comunici cu oamenii şi modul de abordarea al acestora pentru ca cetăţenii să se simtă în siguranţă

Care este secretul unui trup săsnătos?
M.C.Dieta, antrenamentul bine executat şi odihna. Acestea sunt cele mai importante elemente pe care oricine merge la sală trebuie să le aibă în vedere. De asemenea mai contează şi ambiţia de a continua atunci când ţi se pare greu.

Ce-i place?
Respectul faţă de oameni. Atunci când respecţi pe ceilalţi din jur te respecţi şi pe tine. Îmi plac oamenii care întotdeauna îşi ajută aproapele indiferent de sacrificiile care se impun.

Ce nu-i place
Minciuna şi prostia în general şi laşitatea în mod special. Nu îmi place direcţia aleasă de media în zilele noastre. Vedem prea multe scandaluri, crime şi violenţă la televizor, iar acest lucru afectează pe toată lumea în mod direct.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite