Slatina:Străzi blocate de utilajele de dezăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele au îngreunat traficul în oraş
Utilajele au îngreunat traficul în oraş

Pe străduţele dintre blocuri poleiul le-a dat bătăi de cap şoferilor, iar pe drumurile judeţene din zona Balşului s-a circulat greu din cauza stratului gros de zăpadă.

Iarna s-a instalat din nou în oraş şi o dată cu ea au apărut şi primele probleme în trafic. Chiar dacă utilajele au acţionat pe străzile principale, maşinile au circulat greu din cauza zăpezii care a căzut neîntrerupt, toată dimineaţa. Pe Bulevardul AI. Cuza şi pe strada Primăverii maşinile de dezăpezire au îngreunat traficul. „Mergem bară la bară pe bulevard, iar când apare şi un utilaj, dă totul paste cap. A fi trebuit să le scoată la prima oră, când nu era aşa circulaţie, nu acum, să fie balamuc pe şosele“, striga nemulţumit Alin Chiriţă, un şofer din Slatina.
Pe străduţele dintre blocuri şoferii şi-au făcut loc singuri prin zăpadă şi abia au reuşit să mişte maşinile din parcare. „Pe aici nu a trecut niciun utilaj, ca de obicei. Vecinii au făcut singuri pârtie şi au ieşit la strada principală cum au putut. Norocul meu că plec la serviciu mai târziu şi văd că s-a mai bătătorit zăpada. Sper că reuşesc să ies de aici, că este şi gheaţă pe jos“, a spus, nemulţumit, Mirel Radu, un locatar de pe strada Văilor, din Slatina.

Accidente şi circulaţie îngreunată în judeţ

Nici de unele drumuri judeţene situaţia nu a fost mai bună. „În zona Balş, Oboga, Vulpeni, Călui se circulă mai greu din cauză că stratul de zăpadă măsoară aproximativ zece centimetri. Avem 25 de utilaje în teren şi sperăm să nu fie probleme, să nu avem drumuri blocate de zăpadă. În zona de nord au fost unele probleme din cauza poleiuli, iar în sud zăpada este încă mică, dar acum ninsoarea s-a înteţit “, a spus Ioan Ciugulea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt.
Pe DN 65, în apropriere de Coloneşti, un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat  cu maşina într-un şanţ. Pompierii de la Descarcerare l-au ajutat să iasă din autoturism.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite