Slatina:După o urmărire ca în filme, poliţistul beat a refuzat să sufle în fiolă şi a fugit din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful de Poliţie Gheroghe Barbu a fost filmat înainte de incident într-un restaurant, în timp ce bea mai multe pahare de vin cu prietenii.

Gheorghe Barbu, angajat la secţia judiciară din Balş este protagonistul unui film realizat aseară într-un restaurant din oraş. Omul legii a băut mai multe pahare de vin în compania unor prieteni. După ce petrecerea s-a terminat, poliţistul s-a urcat la volanul maşinii şi a demarat în trombă cu 100 de kilometri la oră, fără să îi pese că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

După o urmărire ca în filme pe străzile din localitatea Bobiceşti, subcomisarul Gheorghe Barbu a oprit la semnalele poliţiştilor. A făcut un adevărat circ în mijlocul drumului şi chiar a refuzat să sufle în fiolă. Când a văzut că nu are ce face, a dat bir cu fugiţii şi a fost de negăsit. Înainte şi-a sunat şeful pentru a-i spune că este ameninţat şi bruscat de colegii de la poliţia rutieră. „Nu am fost la nicio petrecere şi nu am băut absolut nimic. Nu vreau să suflu în fiolă, este un abuz ce mi se întâmplă“, a declarat supărat subcomisarul Gheorghe Barbu.

Are gura cam mare

Ion Şotea, şeful poliţiei din oraşul Balş a declarat că Barbu este o persoană cam certăreaţă, însă şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu. „Nu este normal ce s-a întâmplat şi va plăti pentru asta. Noi am demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Subcomisarul Gheorghe Barbu riscă să fie destituit din funcţie sau retrogradat. Poliţistul şi-a făcut treaba, însă este o persoană certăreaţă“, a precizat Şotea.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite