Slatina:Dosar penal pentru o membră a secţiei de votare din Coloneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a ştampilat mai multe buletine de vot
Femeia a ştampilat mai multe buletine de vot

O femeie care face parte din biroul electoral al secţiei de votare numărul 178, din Coloneşti s-a ales cu dosar penal după ce a ştampilat mai multe buletine de vot şi le-a dat cuiva să le bage în urnă.

Poliţiştii din Scorniceşti au mers la faţa locului după ce au fost sesizaţi printr-un apel la 112.„În urma verificărilor efectuate, a stabilit că o membră a biroului electoral al secţiei de votare respective a aplicat ştampila cu inscripţia „Votat” pe mai multe buletine de vot, pe care le-a înmânat unei alte persoane care le-a introdus în urnă.În cauză a fost întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de votarea prin introducerea în urnă a mai multor buletine de vot decât are dreptul un alegător“, explicat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Un bătrân a încercat să voteze cu buletinul altei persoane

Tot cu un dosar penal sa ales şi un bătrân în vârstă de 72 de ani, din Gostavăţu, care a încercat să voteze folosind cartea de identitate a altei persoane. infracţiunea a fost sesizată de preşedinta secţiei de votare numărul 255 din Gostavăţu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite