Slatina:Chioşcurile de ziare, asaltate de cititorii „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar cititorii care s-au trezit dis de dimineaţă au mai găsit cartea la chioşcuri
Doar cititorii care s-au trezit dis de dimineaţă au mai găsit cartea la chioşcuri

Primul volum din colecţia lui Jules Verne, distribuit astăzi gratuit împreună cu ziarul „Adevărul“ a produs astăzi agitaţie la chioşcurile de ziare din Slatina.

Cititorii au venit dis de dimineaţă la chioşcuri, să fie siguri că reuşesc să îşi completeze biblioteca cu volumul „20000 de leghe sub mări“, primul din colecţia Jules Verne. Prioritate au avut clienţii fideli, pentru care vânzătoarele au oprit câte o carte. Acest lucru i-a sos din minţi pe unii slătineni, care s-au certat cu comercianţii şi au stat minute în şir în faţa chioşcurilor de ziare, sperând că vor reuşi să îi înduplece să le dea câte un exemplar. „Am văzut cărţile la prima oră, în cutie, pe tejghea, iar acum îmi spune că nu le-a primit. Nu se poate aşa ceva! Nu plec de aici până nu scoate cărţile. Le are în chişc dar le păstrează pentru rude şi cunoştinţe“, a spus Daniel Dinu, un bărbat care se afla în faţa chioşcului de la ACR.
Lachioşcurile de la Zahana şi Spitalul Judeţean, doar cei care au venit înainte de 7.30 au avut şansa să cumpere ziarul „Adevărul“, împreună cu cartea lui Jules Verne. Şi aici, cititorii fideli au avut prioritate, pentru că vânzătorii au avut grijă să le oprească câte un exemplar.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite