Slatina:Ceauşescu a fost dat uitării la Scorniceşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua de naştere a lui Nicolae Ceauşescu, 26 ianuarie, trece şi anul acesta neobservată de oamenii şi autorităţile din oraşul natal al dictatorului, Scorniceşti.

CITIŢI ŞI: FOTOGALERIE Nostalgicii lui Ceauşescu sărbătoresc astăzi ziua dictatorului

Devenită cândva prilej de sărbătoare în toată ţara, ziua de 26 ianuarie nu mai are acum nicio importanţă pentru oraşul Scorniceşti. Nici autorităţile şi nici nepotul lui Ceauşescu nu vor organiza nicio manifestare de ziua dictatorului. „Nu vom organiza nimic, pentru că este vremea urâtă, este foarte frig“, a spus Emil Bărbulescu.

Statuia nu poate fi montată

Nepotul lui Nicolae Ceauşescu a explicat că nici statuia dictatorului nu este gata, deşi ar fi vrut să o poată inaugura anul acesta, pe 26 ianuarie. „Statuia era aproape gata din luna decembrie, dar acum, că a fost vremea urâtă, nu am mai mers la Bucureşti să o iau. A fost o dorinţă a mea ca această statuie să fie gata pe 26 ianuarie, dar nu am reuşit. Trebuie să facem fundaţie, să turnăm beton, iar pe vremea aceasta nu putem. Statuia va avea aproximativ trei metri înălţime şi doi metri lăţime. Este un bust care iese dintr-o stâncă“, a povestit Bărbulescu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite