Slatina:Bărbatul ucis de patronul său în Italia este din Coteana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mişu Ivan, bărbatul ucis de patronul său italian şi dizolvat în acid sulfuric este din Coteana. A plecat să lucreze în Italia, iar din 2007 familia sa nu mai ştia nimic de el.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a plecat la muncă în Italia în 2007 şi şi-a lăsat acasă soţia şi copilul minor. La început a păstrat legătura cu familia sa, apoi nu a mai dat niciun semn de viaţă. Părinţii bărbatului, care locuiesc în Coteana, au bănuit că s-a înâmplat ceva rău cu fiul lor. „Părinţii au bănuit de atunci că s-a petrecut o tragedie. Ne-au spus că fiul lor nu şi-a mai sunat familia de mut timp, deşi înainte păstrase legătura cu ei. Bănuiau că a fost omorât“, a spus primarul din Coteana, Victor Dima.
Mişu Ivan era un bărbat harnic şi cinstit, spun localnicii din comuna sa natală şi nu înţeleg cum a putut fi ucis cu o asemenea cruzime. „Era un om muncitor, cinstit. Lucra ca mecanic auto în Slatina înainte să plece în străinătate. Ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat“, a mai spus edilul din Coteana.

Patronul i-a tăiat o ureche

Ivan lucra ca paznic de noapte la un depozit de camione aparţinând italianului Vincenzo Nappi. În noaptea de 11 spre 12 mai, italianul a decis să îşi pedespsească angajatul român pe care îl suspecta că a furat motorină din rezervorul unui camion. L-a bătut, i-a tăiat o ureche, apoi l-a obligat să o sune pe sora sa şi să îi spună acesteia că se află într-o gară din Roma şi se va întoarce acasă.Italianul l-a ucis apoi şi i-a aruncat corpul în acid sulfuric.
Poliţiştii din Italia au reuşit să facă acum lumină în acest caz, după trei ani de cercătări. Italianul Vincenze este arestat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite