Slatina:Bărbatul care s-a spânzurat la ALRO era îngropat în datorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Cătănoiu era certat cu familia sa
Vasile Cătănoiu era certat cu familia sa

Vasile Cătănoiu, bărbatul care s-a sinucis ieri în secţia de turnătorie de la Alro Slatina avea probleme financiare şi se certa des cu familia lui.

Vasile Cătănoiu de 40 de ani lucra de 19 ani la Alro Slatina şi era cunoscut ca o persoană care avea foarte multe probleme. Chiar dacă era o fire liniştită, bărbatul avea probleme finaciare şi nu se înţelegea prea bine cu familia. Ieri s-a dus la serviciu şi pe la ora 10.00 a dispărut. Colegii s-au îngrijorat după ce bărbatul a lipsit câteva ore şi au plecat să îl caute. Unul dintre angajaţi l-a găsit într-o magazie din secţie, spânzurat cu un cordin din sârmă.
 „Era un coleg bun, dar avea probleme cu banii. Ştiu că îşi cumpărase un apartament şi nu putea să îl achite”, a povestit o colegă de-a sa.
Gheorghe Dobra, managerul Alro Slatina a declarat pentru Adevărul de Seară că nu cunoştea problemele muncitorului care şi-a pus capăt zilelor azi, în secţia de turnătorie. „Ce să spun, îmi pare rău pentru el şi nu ştiu ce l-ar fi putut determina să facă un asemenea gest. Nu îl cunosc, eu am în subordine 4000 de angajaţi şi nu am cum să le cunosc problemele”, a explicat Dobra.


A plecat de acasă timp de 4 luni

Cătănoiu a mai dispărut în urmă cu 4 ani, în august 2006 şi a fost găsit în noiembrie 2006, într-o pădure la intrarea în comuna Valea Mare. Motivul dispariţiei sale par să fi fost tot banii, bărbatul având datorii foarte mari la prieteni şi la vecini. De atunci bărbatul s-a schimbat complet, iar vecinii lui spun că era de nerecunoscut.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite