Slatina:155 de job-uri pentru şomeri la Bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

27 de firme din judeţ şi-au anunţat până acum participarea la Bursa Generală a Locurilor de muncă ce sa va desfăşura pe 23 aprilie la Slatina şi Caracal.

În total, 155 de locuri de muncă vacante au fost anunţate până acum de angajatorii din judeţ, pentru Bursa locurilor de muncă de săptămâna viitoare. Cele mai multe posturi vacante se găsesc, de data aceasta, în zona Caracalului, unde angajatorii au anunţat deja 89 locuri de muncă. Alte 66 locuri sunt pentru Slatina.
cele mai mari şanse să îşi găsească un loc de muncă în urma bursei le au muncitorii. Angajatorii oferă 36 posturi de confecţioneri în industria textilă, 30 de muncitori necalificaţi şi 10 lucrători în agricultură. Se mai caută 10 cofetari şi 10 patiseri, dar şi 6 agenţi de asigurări, 5 consilieri de vânzări, 2 inspectori şi un director de vânzări.
Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) spun că numărul locurilor de muncă vacante pentru bursă va fi mult mai mare. „De obicei foarte mulţi angajatori îşi anunţă prezenta la bursă în ultimele zile, de aceea sperăm că numărul locurilor de muncă vacante va fi mult mai mare, în ziua bursei. Noi am invitat 100 de agenţi economici din judeţ“, a spus Constantin Cîtu, directorul AJOFM.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite