Slatina: Sfaturi pentru cumpărători în timpul verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Sfaturi pentru cumpărători în timpul verii
Slatina: Sfaturi pentru cumpărători în timpul verii

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor îi sfătuiec pe olteni să fie atenţi la pericolele verii, după ce într-o săptămână au amendat 54 de comercianţi de alimente din judeţ.

„Pentru că ne aflăm în perioada călduroasă, le recomandăm consumatorilor să fie atenţi atunci când cumpără produsele alimentare. Ei trebuie să verifice data durabilităţii minimale şi lista ingredientelor produsului. De asemena, îi sfătuim să verifice dacă în magazin este respectată temperatura de păstrare a produsului şi să respecte această temperatură şi când depozitează alimentele acasă“, a explicat Tania Trăistaru, comisar în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Olt.
Angajaţii de la Protecţia Consumatorilor au amendat săptămâna trecută zeci de comercianţi, cei mai mulţi dintre aceştia prezentând nereguli la comercializarea produselor alimentare. Valoarea totală a amenzilor a fost de aproape 50.000 lei, iar principalele deficienţe constatate se referă la depozitarea alimentelor, neafişarea preţurilor şi informarea incompletă a cumpărătorilor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite