Sentinţa în cazul Bercea Mondial, atacată cu apel de avocaţii interlopului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea Mondial susţine că este nevinovat
Bercea Mondial susţine că este nevinovat

Avocaţii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au atacat astăzi decizia dată ieri de magistraţii olteni. Instanţa de judecată a decis condamnarea interlopului la şapte ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat.

Deşi aveau la dispoziţie 10 zile pentru a ataca decizia magistraţilor Tribunalului Olt, apărătorii lui Bercea Mondial au formulat astăzi apel. Dosarul nu a plecat însă la Curtea de Apel Craiova, care va judeca apelul, ci rămâne la Tribunalul Olt până la expirarea celor 10 zile puse la dispoziţie pentru atacarea sentinţei.
„Am formulat apel. Atât eu cât şi clientul meu suntem nemulţumiţi de decizia instanţei, dar aşteptăm motivarea pentru a face comentarii. Nu ne aşteptam la nicio soluţie de condamnare. Am vorbit cu clientul meu şi mi-a solicitat să formulez apel, ceea ce am şi făcut, dar şi să depun o cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive cu eliberarea sub control judiciar, pe care urmează să o fac“, a declarat Mariana Ştefan, avocata lui Bercea Mondial.
Judecătoarea Diana Cotoi a decis condamnarea lui Bercea Mondial la 7 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat. Şi fiul interlopului, Florin Anghel, zis Ambasador, a primit aceeaşi pedeapsă, pentru complicitate la infracţiunea de tentativă de omor calificat, iar Fănica Anghel, soţia lui Bercea Mondial a primit trei luni de închisoare cu suspendare pentru instigare la mărturie mincinoasă.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite