Seniorii Slatinei, premiaţi pentru fidelitate în căsnicie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Slatina a premiat aseară, la Gala Seniorilor, 18 cupluri care au împlinit anul trecut o jumătate de secol de căsnicie. Gala face parte din manifestarea "Slatina, dragostea mea", organizată cu ocazia împlinirii a 643 de ani de atestare documentară a urbei.

De zilele oraşului, nu au fost uitaţi nici seniorii cetăţii, cei a căror căsnicie a rezistat 50 de ani fiind premiaţi pentru fidelitate în cadrul manifestării „Slatina, dragostea mea”. 18 cupluri de slătineni au primit diplome din partea viceprimarului Ana Anghel, urmând ca săptămâna aceasta să se prezinte la Direcţia Venituri a Primăriei Slatina pentru a-şi încasa premiile, în valoare de câte 1000 de lei.

image

Maria şi Gheorghe Enache- 50 de ani de căsnicie


Premiată la Gala Seniorilor, Maria Enache ne-a împărtăşit secretul care a făcut să dăinuiască o jumătate de secol căsnicia sa cu Gheorghe Cristea: „Am fost vecini cu casele şi ne-am îndrăgostit de mici. Eu aveam 16 ani, iar el 17 ani atunci când am hotărât să devenim un cuplu. Focul dragostei dintâi dispare după un timp, iar la un moment dat traiul alături de celălalt devine obişnuinţă. 50 de ani ne-am suportat şi bune, şi rele. Secretul trăiniciei noastre împreună ar trebui să nu fie un secret pentru nimeni: ne respectăm foarte mult. Pentru tinerii de azi aş avea un sfat: să fie mai răbdători cu persoana de lângă ei, mai toleranţi!”

image

"Căluşarii Slatinei" au făcut spectacol cu dansurile olteneşti

Persoanele prezente la gală în sala de teatru a Complexului Cultural „Eugen Ionescu” au avut parte de momente artistice de excepţie, susţinute de Ioana State, Emilia Dorobanţu, Ionuţ Popa, Ansamblul Folcloric „Căluşarii Slatinei”, Taraful „Frunză Verde” şi trupele de dans „Arlechin”, „Eurostil” şi „Nostim” ale Palatului Copiilor Slatina.
Cele 18 cupluri premiate sunt:
- Victoria şi Constantin Grigoraşi
- Stanca şi Stan Lăpădatu
- Ioana şi Mircea Murgiuc
- Ioana şi Ion Nicolae
- Elena şi Constantin Deaconu
- Erika şi Mihail Urzică
- Ioana şi Oprea Petrescu
- Maria şi Paul Stan
- Ana şi Constantin Petrescu
- Maria şi Gheorghe Cristea Enache
- Elena şi Constantin Bîzu
- Liliana Elena şi Ioan Simion
- Victoria şi Ioan Andreiana
- Floarea şi Aurică Hurezanu
- Maria şi Ion Rizea
- Safta şi Păun Ocnăreasa
- Viorica şi Ştefan Szekely
- Maria şi Gheorghe Ungureanu.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite