Şcoală multipremiată la Gala Excelenţei în Educaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unitate de învăţământ de top, Şcoala Generală „Eugen Ionescu“ din Slatina a fost multipremiată la Gala Excelenţei în Educaţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean  Olt pentru prima oară în acest an.

Directorului unităţii şcolare i-au fost înmânate două trofee, pentru recunoaşterea muncii depuse şi a rezultatelor deosebite obţinute de elevii şi de cadrele didactice de aici. În plus, doi profesori ai şcolii au fost premiaţi pentru o carieră de succes. „Am fost premiaţi pentru participarea la târgul de oferte educaţionale care a avut loc în această primăvară şi am fost una dintre şcolile care s-au prezentat cel mai bine dar şi pentru rezultatele obţinute de elevii noştri la Evaluarea Naţională din această vară. Avem şi doi profesori excelenţi, Nicolae Dorobanţu şi Cristina Botez care au fost premiaţi pentru întreaga carieră. M-am bucurat să văd că şcoala noastra a primit premii la mai multe categorii“, a spus Ştefan Urâtu, directorul unităţii şcolare.

Singura şcoală eco

60 de elevi ai şcolii au absolvit anul şcolar trecut cu media 10. De asemenea, şcoala se mândreşte cu cinci elevi olimpici, medaliaţi cu aur, argint sau bronz la olimpiadele naţionale. Aproape în fiecare sfârşit de săptămână, elevii şcolii participă la concursuri de limba română, matematică, limbi străine sau de cultură generală. Mai mult, elevii şi profesorii de aici se implică şi în rezolvarea problemelor de mediu. Datorită implicării acestora, unitatea de învăţământ a primit în această vară titulatura de „Eco-şcoala“, fiind singura unitate şcoală eco din Slatina. La Şcoala „Eugen Ionescu“ învaţă 750 de elevi de clasele I-VIII. Aproximativ 50 de cadre didactice îi pregătesc pe şcolari.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite