Schimbare la vârful jandarmilor olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Valentin Voicu (foto) a lucrat în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt timp de 15 ani
Valentin Voicu (foto) a lucrat în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt timp de 15 ani

Colonelul Dorel Drejoi, prim-adjunct al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Olt, a preluat, începând de astăzi, şi atribuţiile de inspector-șef al instituției. Schimbarea de la vârful IJJ Olt vine după ce, la finele săptămânii trecute, colonelul Valentin Voicu a fost trecut direct în retragere cu drept de pensie prin ordin al ministrului Internelor.

Decizia de retragere a colonelului Valentin Voicu vine după ce, în ultimele patru luni, fostul comandant al Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt s-a aflat în concediu medical. Dorel Drejoi va îndeplini doar provizoriu atribuțiile lui Voicu până la organizarea concursului oficial pentru ocuparea definitivă a postului.
Colonelul Valentin Voicu şi-a început cariera militară în august 1982, la U.M. 0658 Târgu Jiu, unde, până la data de 1 septembrie 1990, a ocupat, pe rând, funcţiile de comandant de pluton, comandant de companie şi ofiţer specialist în statul major. În următorii șapte ani, până la data de  1 octombrie 1997,  a activat ca ofiţer specialist la U.M. 0681 Piteşti. Din anul 1997 şi-a desfăşurat activitatea în cadrul IJJ Olt unde, în intervalul 1 octombrie 1997 – 15 octombrie 2005, a fost șef de Stat Major, iar apoi a ocupat funcţia de inspector-şef. Voicu a primit în anul 2007 distincția „Jandarmul de Onoare al Anului” pentru activitatea depusă şi rezultatele obţinute împreună cu jandarmii olteni.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite