Schimbare la vârful Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială îşi are sediul în acelaşi imobil cu ITM
Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială îşi are sediul în acelaşi imobil cu ITM

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Olt, instituţie condusă până nu demult de către noul primar din Scorniceşti, Cătălin Davidescu, are un nou director executiv în persoana lui Ileana Ghiţă, membru PNL.

Schimbarea de la conducerea executivă a Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Olt a intrat în vigoare de astăzi, după ce noul director, Ileana Ghiţă, a primit numirea de la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei.
„Eu o să îmi fac datoria aşa cum am făcut peste tot unde am fost. Mereu mi-am văzut de treaba mea şi nu cred că cineva are ceva să îmi reproşeze. Aşa voi proceda şi de acum înainte, indiferent unde voi lucra, iar la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială sunt destule probleme de rezolvat pentru că în judeţ sunt multe persoane care beneficiază de diverse ajutoare sociale”, a afirmat Ileana Ghiţă.
Noul director o înlocuieşte în funcţie pe Florenţa Roşianu, care nu va pleca din instituţie, ci va continua să lucreze pe un post inferior. Ileana Ghiţă este jurist de profesie, fiind membru cu ştate vechi în PNL, partid unde, pentru ani buni, a condus organizaţia judeţeană de femei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite